Znaki.fm wordt beschouwd als een gezaghebbende nieuwsbron voor veel nuttige bijdragen bestemd voor Nederlanders. De site wordt bezocht door NL bezoekers van alle leeftijdsgroepen en omvat vier secties: events, teams, mensen, places.

Gebeurtenissen Znaki fm in NL

Op Znaki.fm NL biedt een extra informatieve categorie – Events. Het omvat recente nieuws aangaande feestdagen, tv-programma’s.

Personen

Persoonlijkheden sectie bij Znaki.fm wordt uitsluitend uitgebracht wat van belang is. Hieronder vallen publicaties betreffende kunstenaars, voetbalspelers, filmsterren, blogschrijvers en verschillende beroemde mensen in Nederland alsook andere delen van de planeet.

  1. C. Dulfer is een vooraanstaande artieste uit Nederland, gekend voor haar saxofoonspel. De aanstaande ster kwam ter wereld op 19-09-1969. Internationale bekendheid kreeg ze door de single “Lily Was Here”, die in de late herfst uit het jaar 1989 verscheen. De compositie werd gezamenlijk met Dave Stewart uitgevoerd. In het jaar 1990 ontving Candy Grammy-nominatie. Haar muzikale specialiteiten zijn R&B, funk, jazz, dat vermengd is met jazz alsook hiphop. Candy’s vader is de gerenommeerde Nederlandse saxofonist Hans, die Candy van jongs af aan leerde om goed te begrijpen.
  2. Bas Smit geldt als een bekende belegger die niet slechts in Nederland, maar tevens binnen landen als Belgie alsook Spanje bekendheid heeft verworven via commercieel vastgoed deals. Hij stichtte Cool Investments. Hij werd opgeleid bij Erasmus voor hij begon ondernemen.
  3. Bart de Graff is een vooraanstaande televisiepresentator welke succes boekte in de rol van humorist. Hij werd de oprichter van de publieke omroep BNN. Als gevolg van een ongeluk waarbij hij als jongere in ’76 betrokken raakte, had Bart de Graaff zware medische problemen en leed hij aan nierproblemen. Ondanks alle uitdagingen bereikte de Nederlander erin om een indrukwekkende loopbaan op het scherm te realiseren en ontving hij de liefde en het waardering uit de kijkers. Bart Graaf overleed 25-05-2002 met leeftijd van 35 jaar.
  4. Monica Geuze geldt als een vaardige Nederlandse actrice. Haar roem kwam door videoblogs. Monica staat bekend als een bekende figuur in sociale media. Monica acteerde een tijdje als deejay alsook publiceerde dagelijks nieuwe posts op haar YouTube. Wat haar bekendheid gaf was de bijdrage aan videoclips alsook tv-shows. Ze samengewerkt met veel vooraanstaande labels inclusief Beachlife, Shoeby, Grazia. De start van haar professionele leven initieerde toen ze zestien terwijl Monica Geuze deejay begon te werken met rapper Ronnie Flex, met wie Monica Geuze drie jaar lang colaboreerde. Geuze ter wereld gekomen 27 maart 1995 en niettegenstaande haar jeugd heeft Geuze al veel verwezenlijkt.

Categorie teams Znaki.fm

Door de artikelen in het onderdeel Teams bij Znaki kunnen lezers veel leren over verenigingen, internationale bedrijven, financiele organisaties, radiostations, voetbalteams, gezondheidsorganisaties.

Places Znaki.fm

De sectie Plaatsen Znaki.fm in Nederland omvat artikelen aangaande steden, stadions,uitgaanscentra,musea, locaties

Bekijk interessante publicaties bij Znaki fm in NL, deel het bij je familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *